dimarts, 28 d’abril del 2020

CONTACONTES 🌈

Aquesta setmana també us volem acompanyar amb una temàtica de contes molt especial. I es que aquesta setmana hi ha una data al calendari molt important. Resulta que aquest diumenge vinent dia 3 de Maig és el dia de la Mare! Ja sabem que per tots vosaltres la vostra mare és com un tresor molt valuós i us l’estimeu molt. Per aquest motiu, els contes d’aquest dimecres aniran precisament d’això, de mares.

El primer conte que us explicarem es diu Marecrits. I es que a vegades fem enfadar una mica a la nostra mare, però ella ens estima tant que és capaç de tot per nosaltres.

I el segon conte es diu Mama meravella. I es que de mare només n’hi ha una. Bé, potser no és del tot cert això, perquè dins de cada mare, hi ha moltes mares, hi ha la mare divertida, l’enfadada, la treballadora, la dolça...

Què us sembla?us animeu a escoltar aquests contes? us ve de gust explicar-nos com és la vostra mare?Ens podeu fer un dibuix de la vostra mare, enviar una fotografia de la vostra mare amb vosaltres o fins i tot podeu gravar un vídeo explicant-nos-ho. 

Us recordem els correus de les tutores:

P3 Patrícia Martín: pmart3@centcelles.net
P4A Mònica Pujals: mpujal2@centcelles.net
P4B Raquel Picazo: rpicazo2@centcelles.net
P5 Pili Guerrero: pguerre6@centcelles.net




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada