dimarts, 2 de juny del 2020

CONTACONTES 🌈

Aquesta setmana us volem explicar dos contes protagonitzats per uns personatges que entre ells s’estimen molt perquè són molt amics.
El primer conte que us explicarem és Endevina com t’estimo. Els protagonistes són dos llebres que abans d’anar a dormir tenen una conversa sobre com s’estimen l’una a l’altra.
El segon conte que us explicarem és el de Perdut i trobat. Resulta que un dia arriba un pingüí a la porta de casa d’un nen. El nen està convençut que el pingüí s’ha perdut i vol ajudar-lo. Us animeu a escoltar aquests contes?

Bé, ara ja sabeu com acaben les històries.  Ja heu vist que per una banda les llebres intenten mesurar quant s’estimen l’una a l’altra i, per l’altra banda, el nen i el pingüí acaben tenint una molt bona amistat perquè l’únic que volia el pingüí era tenir un bon amic. Segurament que vosaltres teniu un familiar o un amic que us  estimeu molt. Ens agradaria que ens ho expliquéssiu. Quin amic teniu que us estimeu molt i trobeu a faltar? Quant us l’estimeu? Amb els braços oberts? Amb els braços amunt i de puntetes? Fins la lluna? Ens ho podeu explicar com vosaltres vulgueu.






Us recordem els correus de les tutores:

P3 Patrícia Martín: pmart3@centcelles.net
P4A Mònica Pujals: mpujal2@centcelles.net
P4B Raquel Picazo: rpicazo2@centcelles.net

P5 Pili Guerrero: pguerre6@centcelles.net







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada