dimarts, 5 de maig del 2020

CONTACONTES 🌈

Aquesta setmana us volem explicar dos contes de temàtiques molt diferents, però tots dos molt interessants.

El primer conte que us explicarem és L’ovelleta que va venir a sopar 🐑.  A casa del llop apareix una ovelleta morta de gana a sopar. Quan el llop la veu a la porta ja comença a salivar. L’haureu d’escoltar a veure què passa, perquè no tots els llops són iguals.

El segon conte que tenim avui és el de Tinc un volcà 🌋. Sabeu què ens passa quan ens enfadem molt per alguna cosa? És com si se’ns encengués un volcà a la panxa. I segur que ens passa sovint, oi? Haurem d’escoltar el conte a veure què li passa a l’Alba. 

Què us sembla? Us animeu a escoltar aquests contes? 
Ara fa dies que no podem anar a l’escola i segur que trobem a faltar  a algun amic o amiga molt especial. Us ve de gust explicar-nos quin amic és? També el podeu dibuixar si voleu i escriure el seu nom.  
De ben segur, que amb tants dies a casa ens hem enfadat per alguna cosa o una altra, i de fet, és molt normal, perquè aquesta situació és una mica complicada. Ens voleu explicar per quin motiu us heu enfadat i el volcà ha explotat? Ens podeu enviar un petit vídeo explicant-ho. Si us bé de gust també podeu fer un dibuix d’algun dels contes que més us hagin agradat. 

Us recordem els e-mails de les tutores: 

P3 Patrícia Martín: pmart3@centcelles.net
P4A Mònica Pujals: mpujal2@centcelles.net
P4B Raquel Picazo: rpicazo2@centcelles.net
P5 Pili Guerrero: pguerre6@centcelles.net








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada