dimarts, 12 de maig del 2020

CONTACONTES 🌈

Aquesta setmana us volem explicar dos contes ben diferents, però interessants.

El primer conte que us explicarem és Quatre petites cantonades de no res. De ben segur que els personatges del conte us sonaran, perquè a l’escola els hem treballat i ja en sabeu el nom.
El segon conte que teniu avui és el de Rosa caramel. Les protagonistes d’aquest conte són unes elefantetes roses que no sé pas si el rosa és el seu color preferit. Ho haureu de descobrir.
Us animeu a escoltar-los? 
Ara que ja sabeu qui són els protagonistes del conte, què us sembla si els dibuixeu? Ho podeu fer de la manera que vulgueu: amb pintura, amb colors, amb retoladors, plastilina, ... o fins i tot d’una manera més divertida com la farina, sorra, sucre, ... Segur que trobeu una manera de fer-ho i, feu el que feu, ens encantarà.  Podeu fer una fotografia o un vídeo.
Ja sabeu que a l’escola ens encanta jugar a moltes coses, i tots juguem tant a la cuineta,  com amb els cotxes, com amb les nines o a mecànics. Ens voleu explicar quin és el vostre joc preferit? Podeu fer una fotografia o un vídeo mentre jugueu. Si us bé de gust també podeu fer un dibuix d’algun dels contes que més us hagi agradat. 

Us recordem els correus de les tutores: 

P3 Patrícia Martín: pmart3@centcelles.net
P4A Mònica Pujals: mpujal2@centcelles.net
P4B Raquel Picazo: rpicazo2@centcelles.net
P5 Pili Guerrero: pguerre6@centcelles.net










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada