dimarts, 19 de maig del 2020

CONTACONTES 🌈

Aquesta setmana us volem explicar dos contes  on hi trobareu històries diferents, però en els dos hi apareixen animals ben simpàtics. 
El primer conte que us explicarem és Jo sóc el rei. I és que de bon matí la tortuga apareix tota contenta amb una corona al cap, però aviat se li acabarà l’alegria, sinó ja veureu.
El segon conte que teniu avui és el de El gat Guim i els monstres. Resulta que el gatet jugava tranquil·lament quan va sentir un soroll estrany i li va començar a agafar una mica de por.   Voleu saber què els hi passa als personatges d’aquests contes? Us animem a escoltar-los.
Ara que ja sabeu com acaben les històries ens agradaria molt que ens expliquéssiu quin animal us hagués agradat que hagués sigut el rei. Podeu dibuixar-lo amb la seva corona. 
I pel que fa al gat Guim, sort que hem descobert que els monstres no existeixen. A vosaltres hi ha alguna cosa que us faci por? Ens ho voleu explicar? Podeu fer un vídeo explicant-nos-ho. O com us imagineu que serien els monstres que el gat Guim creia sentir? Els podeu dibuixar si voleu i enviar-nos una foto amb el dibuix. 

Us recordem els correus de les tutores: 

P3 Patrícia Martín: pmart3@centcelles.net
P4A Mònica Pujals: mpujal2@centcelles.net
P4B Raquel Picazo: rpicazo2@centcelles.net
P5 Pili Guerrero: pguerre6@centcelles.net











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada