dimarts, 9 de juny del 2020

CONTACONTES 🌈

Aquesta setmana us volem explicar dos contes protagonitzats per un ratolí i  per un gatet.
El primer conte que us explicarem és El ratolí que es va menjar la lluna. Un bocí de lluna cau del cel i el ratolí no es pot estar de tastar-la una mica. Què passarà amb la lluna? No tornarà a ser mai més rodona?
El segon conte que us explicarem és el de En gatet i la pilota. Juguem sols o amb els altres? Descobrireu què li passa al gatet quan es troba amb una pilota al carrer.

Bé, ara ja coneixeu els dos contes. Què us ha semblat el que li ha passat al ratolí? Ell creia que s‘havia menjat un tros de lluna però en realitat no ho era. Sort que els seus amics l’han ajudat a veure que s’havia menjat una fruita que al ratolí li agrada molt. I quin és el vostre menjar preferit? Ens ho voleu explicar? O si voleu ens podeu fer un dibuix.
Pel que fa al conte del gatet ja heu vist què bé s’ho ha passat amb els seus amics; l’anegueta, l’esquirol, el conillet i l’eriçó. A l’escola tenim molts jocs que si els compartim són més divertits que si juguem sols. Quin és el joc que més us agrada? Ens ho voleu explicar?




Us recordem els correus de les tutores:

P3 Patrícia Martín: pmart3@centcelles.net
P4A Mònica Pujals: mpujal2@centcelles.net
P4B Raquel Picazo: rpicazo2@centcelles.net
P5 Pili Guerrero: pguerre6@centcelles.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada